VI VIL SKAPE VEKST, ARBEIDSPLASSER OG NÅ KLIMAMÅLENE – SAMMEN

Skal vi nå klimamålene, må vi samarbeide og det tar de store lokale aktørene på alvor.

Industriell Symbiose Haugalandet er ment som et ledd i industriens samfunnsansvar, der det jobbes for økt sirkulæritet og bedre utnyttelse av ressursene i regionen.

Samarbeidspartnerne i prosjektet er Eramet, Hydro, Horisont Energi, Equinor, Gassco og Haugaland Næringspark

Nye arrangementer!

INDUSTRI-SAFARI PÅ HAUGALANDET 7. AUGUST

Industriell Symbiose Haugalandet inviterer til Industrisfari etter endt program på EnergiRike. Industrisafarien går gjennom Kårstø, Haugaland Næringspark og Hydro Karmøy. Vi kjører via Haugesund Lufthavn Karmøy på vei tilbake for å slippe av de som skal fly. Avgang utenfor Quality Maritim kl. 14.00. Partnere er Equinor, Gassco, Hydro, Eramet, Horisont Energi og Haugaland Næringspark.
PÅMELDING HER!

MØT OSS UNDER ARENDALS-UKA 13. AUGUST!

Velkommen til vårt arrangement under Arendalsuka 2024, som finner sted tirsdag 13. august kl. 17:00-17:45 på Vestlandsbåten. Temaet for kvelden er «Industriell symbiose i praksis», med fokus på bevisstgjøring og kunnskapsdeling blant sentrale næringslivsaktører, virkemiddelapparat, myndigheter og interesseorganisasjoner. Gjennom konkrete eksempler fra Haugalandet vil vi diskutere hvordan samarbeid og deling av ressurser kan føre til energi- og ressurseffektivisering, klima- og bærekraftige løsninger. Tone Grindland fra NHO Rogaland vil moderere paneldebatten.

 

nb_NO