Sammen om å nå klimamålene

Under kveldsseminaret viste de største industriaktørene på Haugalandet hvordan de står samlet i arbeidet med å håndtere CO2-utslippene sine.

På rundebords-konferanse med Korea

Haugaland Næringspark møtte denne uken Koreas næringsdepartement og største batteriaktører sammen med Beyonder.

Kveldskonferanse i regi av CCS HAUGALANDET

Torsdag 27. april arrangere CCS Haugalandet en spennende kveldskonferanse hvor du får innblikk i det viktige arbeidet industrien på Haugalandet gjør for å håndtere klimagassutslipp.

Ja, vi er sultne! 

Fylkesordfører Marianne Cezack startet årets Solamøte med å utfordre oss; «Er vi sultne nok i Rogaland?». Svaret fra oss i Haugaland Næringspark, og våre industripartnere, er et tydelig ja! 

CO2-terminal til Gismarvik

Haugaland Næringspark på Gismarvik er valgt som lokasjon for landbasert CO2-terminal.

Eide Bygg & Anlegg utvider i Haugaland Næringspark!

Byggemodul-selskapet utvider og samlokaliserer hele sin virksomhet i Haugaland Næringspark.

Industrien på Haugalandet med historisk samarbeid for å kutte klimagassutslipp

Et konsortium bestående av Equinor, Eramet Norway, Gassco, Hydro, Sintef og Haugaland Næringspark går sammen om felles infrastruktur for sikker transport og lagring av CO2 fra industrianleggene.

Lærer lærere om batteriproduksjon

Lærere fra videregående skoler på Haugalandet har hospitert hos Beyonder for å lære mer om batteriteknologi- og produksjon.

Internasjonalt utdanningsløp på Haugalandet

Haugalandets tilbud om internasjonal utdanning for barn mellom 6 og 19 år er helt avgjørende for å tiltrekke oss internasjonal kompetanse til viktige industrietableringer.

– Takk for besøket!

Kronprins Haakon og olje- og energiminister Terje Aasland var blant dem som brukte tid hos Haugaland Næringspark under ONS på åpningsdagen.

Meet us at ONS

Meet Haugaland Næringspark and Beyonder at ONS, Hall 4, stand 4100 from 29. August til 1. September.

Erna på besøk

Erna Solberg besøkte Haugaland Næringspark for å bli bedre kjent med Norges største ferdigregulerte næringspark, og høre om Beyonders storskala batterisatsing i parken.

en_GB
nb_NO en_GB