Internasjonalt utdanningsløp på Haugalandet

Haugalandets tilbud om internasjonal utdanning for barn mellom 6 og 19 år er helt avgjørende for å tiltrekke oss internasjonal kompetanse til viktige industrietableringer.

– Takk for besøket!

Kronprins Haakon og olje- og energiminister Terje Aasland var blant dem som brukte tid hos Haugaland Næringspark under ONS på åpningsdagen.

Meet us at ONS

Meet Haugaland Næringspark and Beyonder at ONS, Hall 4, stand 4100 from 29. August til 1. September.

Erna på besøk

Erna Solberg besøkte Haugaland Næringspark for å bli bedre kjent med Norges største ferdigregulerte næringspark, og høre om Beyonders storskala batterisatsing i parken.

Regjeringens 10 grep for batteri-industrialisering

Regjeringen la i dag frem regjeringens batteristrategi. – Nå legges det til rette for at Norge skal være et attraktivt vertskapsland for de store batterietableringene, sier Tiril Fjeld i Haugaland Næringspark.

Haugalandet viser vei for det grønne industriløftet

NHO og LO inviterte fredag til Topplederkonferanse i Haugaland Næringspark. Fokuset lå på behovet for flere norske gryteklare industrilokasjoner, tilstrekkelig kraft og økt tempo.

Etablerer storskala solcellepark i Haugaland Næringspark

I dag ble det kjent at Haugaland Kraft sitt solenergiselskap, Endra AS, har signert intensjonsavtale for å etablere en storskala solcellepark i Haugaland Næringspark på Gismarvik.

Får alt vel i havn

En av de virkelig store fordelene med Haugaland Næringspark er parkens store havneanlegg med dypvannskai og hele 160 dekar areal, operert av GMC Marine Partner AS.

– Nå skriver vi norsk industrihistorie!

Næringsminister Jan Christian Vestre er tydelig på at Haugalandet er episenteret i den nye grønne industriutviklingen i Norge.

Beyonder selects Haugalandet, Norway for large-scale battery venture

The two Rogaland-based companies strengthen Norway’s position in the world race for the new green large-scale industry venture.

Beyonder med storskala batterisatsing i Haugaland Næringspark

Rogalands-duo styrker Norges posisjon i verdensmesterskapet om grønne storskala industrietableringer.

Lokaler til leie

Kontorlokaler og lager/produksjonshall til leie på Gismarvik Havn i Haugaland Næringspark.

nb_NO
en_US nb_NO