INDUSTRIKOMPETANSE FOR GRØNN VEKST PÅ HAUGALANDET

Industrikompetansen på Haugalandet er svært høy, og samarbeidet mellom industrien og utdanningsinstitusjonene sikrer at regionen kan dekke behovene fra de nye grønne industrietableringene.

Satser stort og grønt i Haugaland næringspark

Ølen Betongs nye signalbygg i Haugaland Næringspark nærmer seg ferdigstilling. Her er det gjennomført tiltak for å sikre økt bærekraft, med fokus på energi, miljøteknologi og sirkulærøkonomi.

K-Lab: Industrielt testsenter for ny teknologi

Like ved Haugaland Næringspark ligger K-Lab, Kårstøs storskala måle- og teknologilaboratorium for testing og kvalifisering av utstyr og produksjonsprosesser.

Haugaland Næringspark i batterifinalen

Haugaland Næringspark står igjen blant en håndfull lokasjoner i konkurransen om den planlagte batterifabrikken til Panasonic, Hydro og Equinor.

Flere statsrådsbesøk på én uke

Denne uken har både landbruks- og matminister Olaug Bollestad og olje- og energiminister Tina Bru besøkt Gismarvik for å få vite mer om mulighetene i Haugaland Næringspark.

Utvider teamet i Haugaland Næringspark

Daglig leder Tiril Fjeld er derfor glad for å ha fått Finn Sæther og Jarle Haukås med på laget i arbeidet med å videreutvikle og drifte Norges største regulerte næringspark.

Datasenter-avtale

Green Mountain inngår opsjonsavtale om 50 dekar i Haugaland Næringspark, og planlegger datasenterutbygging i parken.

Ett hakk nærmere batterifabrikk

Haugaland Næringspark er med videre i Panasonic, Hydro og Equinors prosess for å finne lokasjon til deres nye batterifabrikk-satsing i Norge.

Et industrityngdepunkt på Vestlandet

Haugaland Næringspark ligger midt i sentrum av en sterk og tradisjonsrik industriregion, noe som gir svært gode synergimuligheter.

Vil ha batterifabrikk til Haugaland Næringspark

Haugaland Næringspark håper å kunne bli lokasjonen for en ny stor batterifabrikk som skal etableres i Norge. – Når vi ser hvilke behov fabrikken har, vil vi være en helt ideell lokasjon, mener daglig leder Tiril Fjeld.

Satser på pilotprosjekt for hydrogen

Med regjeringens nye hydrogenstrategi på plass, kan Haugaland Næringspark bli ideell lokasjon for viktig pilotprosjekt.

nb_NO
en_US nb_NO