Eide Bygg & Anlegg utvider i Haugaland Næringspark!

Byggemodul-selskapet utvider og samlokaliserer hele sin virksomhet i Haugaland Næringspark.

Eide Bygg & Anlegg leverer nøkkelferdige modulbaserte bygg over hele landet. Selskapet har leid arealer i Haugaland Næringspark en tid, men kjøpte i fjor 5 mål i parken som de har opparbeidet med asfalt og satt opp ett av sine store modulbygg på.

Gjenbruk

UTVIDER: Rune Eide, daglig leder i Eide Bygg & Anlegg

– Vi er opptatt av gjenbruk, og har 600 moduler som vi leier ut over hele landet. I Stavanger hadde vi et modulbygg som i ni år var leid ut til Statens Vegvesen. Det var bygget i en slik standard at vi fikk godkjent å flytte det permanent til Haugaland Næringspark. Her vil vi bruke det til egne kontorer, og planlegger også å leie ut, forklarer daglig leder Rune Eide.

Nå utvider selskapet med ytterligere 7 mål på Gismarvik, og samlokaliserer med det hele sin virksomhet i Norges største ferdigregulerte industripark.

Bedre logistikk og miljø

– Vi har tidligere hatt kontorer på Raglamyr, og lager på forskjellige steder i regionen. Nå får vi samlokalisert alt på ett sted, noe som gir oss mye enklere logistikk i tillegg til at vi sparer miljøet for unødvendig dieselutslipp, sier Eide.

Når de skulle samle virksomheten sin på ett sted, var det ikke vanskelig å velge Haugaland Næringspark.

– Vi er opptatt av å drive bærekraftig, og opplever at Haugaland Næringspark er ett av stedene det kommer til å skje mest på i Norge i årene som kommer. Vi ønsker å være tidlig ute, og er veldig fornøyde med å ha posisjonert oss her, understreker Eide.

Planen er å raskt få opparbeidet det nye arealet som vil sikre selskapet alt de trenger av lagringsplass.

– Vi har gjort avtale med lokal entreprenør om opparbeidingen av den nye tomten, så vi regner med at det skal gå kjapt å få det klart, forteller Eide.

Daglig leder i Haugaland Næringspark, Tiril Fjeld, er glad for at Eide Bygg & Anlegg øker satsingen på Gismervik.

– Det betyr mye for oss når eksisterende kunder utvider. Vi er veldig glade for Eide sin utvikling, sier Fjeld.

nb_NO