– Takk for besøket!

Kronprins Haakon og olje- og energiminister Terje Aasland var blant dem som brukte tid hos Haugaland Næringspark under ONS på åpningsdagen.

Det var stor interesse rundt standen til Haugaland Næringspark og Beyonder under ONS i Stavanger denne uken. Hans kongelige høyhet kronprins Haakon, olje- og energiminister Terje Aasland, statsforvalter Bent Høie og NHO-sjef Ole Erik Almlid var blant dem som brukte tid hos Haugaland Næringspark under ONS på åpningsdagen.

HKH kronprins Haakon, Stavanger-ordfører Kari Nessa Nordtun, daglig leder i Haugaland Næringspark Tiril Fjeld og administrerende direktør i Beyonder, Svein Kvernstuen

– Vi synes selvsagt det er veldig hyggelig med med all oppmerksomheten som både Beyonder og vi har fått den frøste dagen her under ONS. Nå ser vi frem til å fortsette viktige samtaler og møter med aktører som har industrielle planer. Det er ikke mange som kan kan skilte med 5000 mål med ferdigregulert industriareal med havnefasiliteter, veinett, kraft og fiber. Det gjør oss til en aktuell lokasjon for mange ulike interessenter, sier Tiril Fjeld, daglig leder i Haugaland Næringspark.

 

Kristin Skofteland CCO i Beyonder sammen med Ole Erik Almlid, direktør i NHO.
Denne gjengen ønsker deg velkommen til Hall 4, stand 4100 under ONS til og med torsdag.
nb_NO