Erna på besøk

Mandag fikk Haugaland Næringspark besøk av Erna Solberg.

Høyres partileder Erna Solberg tok mandag turen til Haugalandet og Haugaland Næringspark for å bli bedre kjent med Norges største ferdigregulerte næringspark, og også møte Beyonder for å høre om deres storskala batterisatsing i parken.

Beyonders Steinar Lea forteller Erna Solberg om selskapets batterifabrikk-planer i Haugaland Næringspark.

Den tidligere statsministeren lyttet til parkens daglige leder Tiril Fjeld og Beyonders COO Steinar Lea, og lot seg imponere over det enormt store industriområdet, med regulerte arealer til både batterifabrikk og annen grønn industri.

– Det var imponerende å se hvilket godt arbeid som er lagt ned i Haugaland Næringspark for å gjøre den klar til den grønne omstillingen i industrien. Ekstra fint er det at fem kommuner samarbeider om dette. Her vil det kunne skje mye spennende fremover, sier Erna Solberg.

Solberg hadde tidligere på dagen besøkt Åkra videregående skole, en viktig yrkesskole for industrien på Haugalandet.

– Det var veldig fint å få Erna på besøk, og godt å oppleve at hun ser det store potensialet som ligger i parken vår, og planene til Beyonder, sier Tiril Fjeld.

Daglig leder i Haugaland Næringspark, Tiril Fjeld, sammen med Høyres partileder Erna Solberg ved Gismervik Havn.
nb_NO