Ølen Betong med utsalg i parken

I dag åpnet Ølen Betong sitt nye utsalg i det flotte signalbygget i Haugaland Næringspark.

Ølen Betong kunne i dag endelig invitere til en litt uformell åpning av sitt nye utsalg i Haugaland Næringspark. Men det var ikke mer uformelt enn at Tysvær-ordfører Sigmund Lier høytidelig klippet snor, og erklærte utsalget for offisielt åpnet. Lier minnet om at Ølen Betong var første virksomhet som sikret seg tomt i Norges største næringspark.

– Dette er et supplement til produktene vi har, og butikken vil være åpen både for privat- og proffmarkedet, forteller Lars Norekvål, daglig leder i Ølen Betong.

– Med utsalget får vi utnyttet det nye bygget vårt til fulle. Her har vi ulike produkter blant fra Steinhardt, og mørtel fra Forsand Sandkompani, som jo er eid av Ølen Betong, forteller han.

Utsalgets hovedlager ligger på utsiden av bygget, med større elementer, som blant annet kan benyttes til produksjon av forstøtningsblokker.

– Dette er en veldig hyggelig dag, og Ølen Betong har fått et veldig fint utsalg. Så vet vi jo fra før at aktivitet avler aktivitet, så dette er med på å bidra til innholdet i parken, sier daglig leder i Haugaland Næringspark, Tiril Fjeld.

Daglig leder i Ølen Betong, Lars Norekvål får blomster av daglig leder i Haugaland Næringspark, Tiril Fjeld
nb_NO