Blir administrasjonsrådgiver i Norges største næringspark

Elisabeth Gaard Kvale er siste tilskudd til teamet vårt i Haugaland Næringspark. 1.april starter hun hos oss som Rådgiver Administrasjon og kommunikasjon.

Gaard Kvale har utdannelse innen markedsføring og har lang erfaring fra administrasjon, kundebehandling og anbudsprosesser fra flere ulike bransjer. Hun kommer fra stilling som Internal Bid Manager i ScaleAQ.

– Vi er et selskap i full drift, med hele 500 mål solgt eller utleid til ulike nærings- og industriaktører, og en stor havn med full aktivitet. Nå skjer det så mye hos oss, at vi er avhengige av flere hoder og hender for å holde tritt. Elisabeth har erfaring som er veldig relevant for oss, og vi gleder oss til å få henne med på laget om en måned, sier daglig leder i Haugaland Næringspark, Tiril Fjeld.

Den nye rådgiveren har stor tro på mulighetene som ligger i Norges største ferdigregulerte industripark.

– Jeg opplever at det er utrolig stort potensiale i næringsparken for å få til spennende ting og bygge regionen. I tillegg er Haugaland Næringspark veldig fremtidsrettet, blant annet med fokus på bærekraftige og helhetlige løsninger, sier Elisabeth Gaard Kvale.

Gaard Kvale skal bistå organisasjonen på flere områder.

– Stillingsbeskrivelsen blir ganske bred, men jeg skal ha kontroll på næringsparkens ulike kommunikasjonsflater, samt å bistå Tiril på det administrative. Så dukker det nok opp flere oppgaver mens vi går, tror Elisabeth.

Teamet i Haugaland Næringspark består i tillegg av Finn Sæther (forretningsutvikling), Jarle Haukås (Prosjektleder Teknisk) og Karoline Sjøen Andersen (Strategisk rådgiver).

Denne gjengen får ny kollega: F.v.: Tiril Fjeld, Finn Sæther, Jarle Haukås og Karoline Sjøen Andersen
nb_NO