Karoline (26) engasjeres i Haugaland Næringspark

Karoline Sjøen Andersen engasjeres som strategisk rådgiver i Haugaland Næringspark.

Karoline Sjøen Andersen (26) engasjeres som strategisk rådgiver i Haugaland Næringspark.

Hun gikk av som politisk rådgiver for tidligere olje- og energiminister Tina Bru når Solberg-regjeringen fratrådte for én måned siden. Karoline har en master i materialvitenskap for energi og nanoteknologi og har tidligere arbeidet blant annet som ingeniør i bærekraftig energi og som prosjektleder innen havvind. Hun er oppvokst i Tysvær, har en far fra Vindafjord, mor fra Karmøy og har selv hatt bostedsadresse i Haugesund de siste 12 årene.

– Det er utvilsomt et enormt potensial knyttet til det grønne skiftet i vår region og jeg ønsker å bidra til at vi utnytter disse mulighetene på best mulig måte. Som vaskeekte haugalending er det spesielt kjekt å jobbe for grønn industri og verdiskaping i regionen. Haugaland Næringspark er jo en av svært få lokasjoner i Norge som er gryteklare for de store grønne industrietableringene, og det føles ut som at jeg er på rett sted til rett tid, sier Karoline.

Haugaland Næringspark eies av kommunene Bokn, Tysvær, Vindafjord, Karmøy og Haugesund, og har som formål å skaffe grønne arbeidsplasser til regionen. Næringsparken består av 5000 dekar ferdigregulert industriområde og er strategisk plassert midt i smørøyet på Haugalandet, med kort avstand til både industri og infrastruktur.

– Vi er glade for å få Karoline med på laget. Hun har med seg tung erfaring som næringsparken vil dra god nytte av. Tempoet er høyt hos oss for tiden, og det skal fortløpende tas strategiske valg. Da er det viktig med et bredt lag, og jeg tror Karolines bidrag vil være til stor nytte for oss fremover,» sier daglig leder Tiril Fjeld.

Team Haugaland Næringspark: Tiril Fjeld, Finn Sæther, Jarle Haukås og Karoline Sjøen Andersen

Med seg på laget har hun fra før Jarle Haukås og Finn Sæther. Teamet skal utvides ytterligere, og Haugaland Næringspark søker nå kommunikasjonsrådgiver: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=237384231

Sjøen Andersen engasjeres gjennom Fremje AS, i første omgang frem til april 2022.

nb_NO