Ny teknisk prosjektleder i Haugaland Næringspark

Ådne Andreas Bratthammer startet denne uken som teknisk prosjektleder i Haugaland Næringspark!

Bratthammer har lang erfaring med prosjektledelse, både innenfor bygg og anlegg og offentlig eiendomsforvaltning. I Haugaland Næringspark vil han ha ansvar for å planlegge og organisere de tekniske aspektene ved de ulike utviklingsprosjektene, samt og følge opp eksisterende etableringer og rammeavtaler.

– Ådnes verdifulle erfaring vil komme både oss og kundene våre til gode, og vi er veldig glade for å få ha hammed på den spennende reisen vår. I tillegg er han en superhyggelig kar som passer godt inn i teamet, og vi gleder oss til å presentere han nærmere for våre samarbeidspartnere, sier Tiril Fjeld, daglig leder i Haugaland Næringspark.

Som teknisk prosjektleder i næringsparken, vil Bratthammer også være med å utvikle parkens samarbeid med vertskommunen Tysvær kommune, med eksterne rådgivende ingeniører, samt kunder som vil tilknyttes eksisterende og fremtidig infrastruktur.

 Jeg er veldig fornøyd med å få sjansen til å bidra til flere arbeidsplasser på Haugalandet, og gleder meg til å komme i gang, smiler den nyansatte i Norges største ferdigregulerte industripark.

en_GB